What about me?

 

Over mij!

Na mijn opleiding Management Economie en Recht in Amsterdam ben ik de zon en het avontuur gaan opzoeken in Australië. Na 6 jaar ben ik samen met mijn 2 kinderen teruggekomen naar Nederland.

Na een burn-out, heb ik in 2019 besloten om me te richten op mijn zielsmissie. Een missie om andere mensen te ondersteunen bij hun avontuur/reis hier op aarde. Als geen ander kan ik je vertellen over de uitdagingen die het leven je kan geven. Mijn leven kent veel mooie momenten, maar ook veel momenten waarop ik me afvroeg wat de zin van het leven is. Hoewel het niet altijd even makkelijk was, kan ik terugkijkend oprecht zeggen dat dit het allemaal waard was.

Ik had het voor geen goud willen missen. Het heeft me tenslotte een mooie rugzak vol ervaringen en levenslessen opgeleverd en mij gebracht waar ik moet zijn.
 


Alles is energie
. Dat is waar het uiteindelijk om gaat en waar de kracht zit. Ook die van jou.

Graag deel ik mijn kennis met jou, om jouw leven wat makkelijker, lichter te laten zijn en je weer terug te zetten in jouw kracht.

Ondanks dat ik het heerlijk vind om me in “hogere” sferen te begeven, is mijn motto altijd geweest “met beide benen op de grond”. Een goede balans tussen het tastbare en het niet-tastbare, het Oosterse en het Westerse, het universele en het aardse. Maar altijd met beide benen op de grond!

Uiteindelijk ben jijzelf degene die het mag doen, die jouw leven leidt. Ik kan je slechts ondersteunen, nieuwe inzichten geven en je begeleiden op jouw pad.

En hé… je zult er versteld van staan
waar jijzelf toe in staat bent.


© Kim Sanders Holistische Therapie | design + realisatie intoappsnwebs