Veelgestelde vragen Energetische therapie

Wat is energetische therapie?

Alles bestaat uit energie, ook jouw lichaam en alles er omheen. In jouw lichaam kunnen blokkades ontstaan in de energiehuishouding. Door een energetische behandeling worden deze blokkades opgeheven en daarmee jouw energiehuishouding weer in balans gebracht.

Hoe werkt het?

Door oplegging van mijn handen geef ik de Reiki energie door. Het kan zittend of liggend, maar ook op afstand.

Hoe kom ik aan een blokkade in mijn energiesysteem?

Emoties die zich in het lichaam vastzetten zorgen voor blokkades in je energiesysteem. Deze emoties komen voort uit stress door heftige gebeurtenissen en overtuigingen in je leven.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse techniek voor stressreductie en relaxatie die de gezondheid bevorderd. Als Reiki behandelaar geef je doormiddel van handoplegging de universele energie door.

Wie is Mikao Usui?

Mikao Usui (1865-1926) is de grondlegger van Reiki. Hij onderwees zijn leer (later Reiki genaamd) aan met name officieren uit het leger en de marine in Japan.

Heeft het bijwerkingen?

Reiki heeft geen bijwerkingen. Wel kan het lichaam anders voelen na een behandeling, omdat er blokkades zijn opgelost waardoor jouw energie weer vrij kan stromen en het zelfhelend vermogen weer aangezet is.

Wat merk ik ervan?

De meeste reacties na een Reiki behandeling zijn dat mensen zich heel erg ontspannen voelen, een warm tintelend gevoel in het lichaam en een stuk lichter alsof er een last van de schouders is gevallen.

Waar kan Reiki allemaal voor worden ingezet?

Voor alle lichamelijke en psychische ongemakken. Daarnaast is het ook erg fijn voor de ontspanning, een innerlijke massage.

Reiki op afstand?

De Reiki energie kan heel goed op afstand gestuurd worden naar de ontvanger. Alles is energie en we staan daardoor allemaal met elkaar in verbinding, daarom kan het ook heel goed op afstand gegeven worden.

Reiki voor kinderen?

Reiki is een hele mooie zachte manier om ook toe te passen op kinderen. Het kan op afstand of fysiek.

Reiki voor dieren?

Reiki kan ook voor dieren worden ingezet.

Kristallen en Reiki?

Kristallen werken versterkend tijdens een energetische behandeling. Ik zet ze daarom graag in tijdens een Reiki behandeling.© Kim Sanders Holistische Therapie | design + realisatie intoappsnwebs